Opened 15 years ago

Closed 15 years ago

#275 closed defect (invalid)

Corruption to message in Spam Cache

Reported by: jim@… Owned by: rjl
Priority: low Milestone:
Component: General Version:
Severity: trivial Keywords:
Cc:

Description

Maia Mailguard 1.0.0 RC6 devel

When messages are placed in the Spam Cache they are corrupt. When messages are delivered normally (in the Non-Spam Cache) they are just fine.

Corruption seems to be limited to the message body only - the headers appear OK.

Any ideas anyone?

Regards,

Jim

Change History (2)

comment:1 Changed 15 years ago by jim@…

I just thought I would check the status of a cached item via webmin's MySQL plugin and here's an example of the corruption once it reaches the Spam Cache for a user:

752119 2006-01-31 19:43:36 2113 o_satarin@… archive@… {Spam?} Improve your results in bed and surprise her RandomIVÇòÊ DM© ¤»úNq ûÞ¤óXÉ„Jë¥ÕEÆ?zY¯9FjH¿Ö¸z™„5E†=cCq½ÍÏ’Ãd­Ë:o#­îM§ð,}ó3wËŽrW{{ǝ<8ÎZ½êÄøÐ/:q±ÿ3ƒ‹r¯3Ý´E°z>Ü°Ü ¤+¥~¨÷8Q"‹DµiAfžú*Q UY!av‰l[Ì.¯ <ê9Ýà/¾ þ$ú&_“fÇùµ ÕÛÁjýÛÃÙ¬â²_rËWiÜqÌ×Ç{D|QŠKks+’ª°EЪ’QÆ?­0´RÄÜH],3 ôÑ¡RÈc‡õ³ &¢ËáîÕ0w³Ï [8³9æå8˜\%:C‘y80Îû"h&„Ü£éÜñ\·Ñuo›\ëVÑz¤éí 3©.‘d’4 ýí`ʳQ s*­ô fZÉÜFIM¸ðER_‹Ì#?,¬ ni%tßpëSѨ ·™R¼Ì ¦êPgT]÷7 IÔóøšÿy}!@,©¢-ú.0a’Ó†Û‰ˆùF×É;!íð¡’ã

I note that every message starts with RandomIV*

Just thought this might help.

Jim

comment:2 Changed 15 years ago by dmorton

  • Priority changed from high to low
  • Resolution set to invalid
  • Severity changed from critical to trivial
  • Status changed from new to closed

Sound like you may have encryption partially turned on.

Please use the mailing lists for support issues; the trac system is better suited for development issues and tracking bugs once they have been identified.

Note: See TracTickets for help on using tickets.