Opened 16 years ago

Closed 16 years ago

#116 closed defect (fixed)

login.php shows nothing at all. empty, no errors

Reported by: maia at hoekstra dot nu Owned by: rjl
Priority: normal Milestone: 1.0.0 RC6
Component: PHP scripts Version: 1.0.0 RC6
Severity: blocker Keywords:
Cc:

Description

My apologies if I am posting wrongly here...

I just tried the trunk version, because it is using 2.2.0 of amavisd.

The login screen doesn't show anything though.. it is completely blank, no error messages, nothing.

Where can I start looking for any clues?

Or am I doing something wrong?

The 1.0.0-RC5 worked fine, except that I wanted to use 2.2.0 of amavisd.

Change History (4)

comment:1 Changed 16 years ago by anonymous

  • Summary changed from Trying trunk version, Dec 08 2004, 23:20 CET to login.php shows nothing at all. empty, no errors

comment:2 Changed 16 years ago by anonymous

Noted that in my case passing a lang would cause similar errors - but not specifying a lang and allowing default would not cause this error. Didn't see anything obvious in the code, however.

comment:3 Changed 16 years ago by maia at hoekstra dot nu

Using Fedora Core 3 with standard php and apache rpms from distro.

Setting php.ini to log _every_ error did not result in additional information. the configtest.php showed up all being fine (except the MCrypt library).

Hope this adds information.

comment:4 Changed 16 years ago by anonymous

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

Seemed to be a rights problem. Not a problem anymore, sigh.. /me feels stupid.. Thought all rights were well.

Note: See TracTickets for help on using tickets.